Add Review
Halihó! Bánék vagyunk. Egy családi vállalkozás, azzal a nem titkolt tervvel, hogy leigázzuk a világot és úgy rened teremtünk. Az odáig vezető úton szere…
Igazából egy kis garázsüzlet vagyunk. Nem nagy szám. A lényeg a burgereken van. Megpróbálunk minél inkább visszatérni a gyökerekhez. Hogy miről is szólt ez a hamburger, hot-dog téma annak idején. Amikor még minden jobb volt, hogy egy kicsit demagóg legyek.
Éppen ezért, ha egy mód van rá friss dolgokat kínálunk. A mirelit megkerülhetetlen, de maximálisan vissza van szorítva.
Egy dolog nem történhet meg nálunk. Az, hogy az utolsó néhány falat csak káposzta és buci. Mert azt mi is utáljuk. Nem ezekkel próbálunk jóllakatni. Alapvető szabály, hogy a husi súlya nem lehet kisebb a buciénál.
A hamburgerekben friss marhahúst találsz, a hot-dog-ban sült grillkolbászt, a turmixok pedig olyan tejből készülnek, ami egyenesen a tehénből jött. Ezek így persze körülményesebbek, mint elmenni a Metróba és onnan hordani a kaját aztán megmikrózni, de megéri. Mi hiszünk benne, hogy működik az elképzelésünk.

Address & Contact

Cím:

Szeged, Budapesti körút 2/A

GPS:

46.2667432, 20.1666939

Telefon:
Útvonaltervezés

Nyitvatartási idő

Hétfő

11:00-22:00

Kedd

11:00-22:00

Szerda

11:00-22:00

Csütörtök

11:00-22:00

Péntek

11:00-00:00

Szombat

00:00-00:00

Vasárnap

00:00-22:00

Napi menü

21 október 2020
Nincs napi menü az aktuális naphoz

Streetfood

Twins menü

Juicy Lucy + Juicy Lucinda burgerek. Lucy és Lucinda egypetéjű unokatestvérek, ami első hallásra tök hülyeségnek tűnik, de a Baans univerzumban lehetséges.

God Save The Queen

British burger marhahússal, cheddal sajttal, hagymalekvárra, bacon-nal és Victory burger sajtkrémmel, grillezett gombával, csirkehússal, trappista sajttal, bacon-nal, sült lilahagymával. 2700 helyett 2400ft, ha pont ezekre a burgerekre indulsz be…

Lucy menü

Juici Luci burger + krumpli + 0.33 kóla

Classic menü

Hamburger, krumpli, kóla.
Egyszerű, mint én, vagy mint a faék.

A burger: 100g buci, 125g marhahús, csemege uborka, lilahagyma, ketchup, mustár, majonéz.

Jack Ezredes hamburger

1kg hús. Akkora, hogy saját gravitációja van. Az állatvédők biztos tiltakoznának, de nem mondjuk el nekik.

Jack Jack hamburger

Ő volt az első ilyen börgörünk és olyan népszerű lett, hogy muszáj volt folytatni a sorozatot. Egyszerű, mint a faék. Buci, hús, hús, hús, hús, meg egy kis sajt, lila hagyma, Jack Daniels csípős bbq szósz.

Hyper Cheese hamburger

Gyakorlatilag azt csináltuk a Super Cheese-el, amit a Jack-el. Megturbóztuk hússal. ∑4/8 azaz 1/2kg marhahússal. Van itt még négy féle sajt (trappista, füstölt, cheddar és parmezán) bacon, paradicsom és szószok. Majonéz és bbq.

Extra Juicy hamburger

Kettő darab sajttal töltött húspogácsával készített Juicy. Ez olyan lehet, mint amikor egyszerre kettővel csinálod. Ikrekkel. 😀

Extra Lucinda hamburger

Pulled Pork Dog

Tépett vagy cafatos sertéslapocka saját készítésű bbq szószban és cole slaw. Tradicionális amerikai étel ami ebben a formában talán nem olyan elterjedt.

Rock Dog

Shot-dog

A hotdog felturbózott változata, ha neked egyszerre két kolbász is befér…

Hot-Dog

Gyakorlatilag mindent beleraktunk amiről úgy gondoltuk, hogy kell bele. Első körben komoly ellenállásba ütközött az ötlet, hogy virsli helyett juhbeles kolbászt sütünk bele, de a jóhoz könnyű hozzászokni
(grillkolbász, paradicsom, uborka, hagyma, mustár, majonéz, ketchup, barbecue)

Super Cheese hamburger

Egy nagyon sajtos hambi azoknak akik szeretik. Igazából semmi komoly innováció nincs benne, csak összedobtuk abból amit a hűtőben találtunk, de ettől függetlenül elég jó lett. Pontosabban Attila dobta össze.
Nem tudom, hogy mi a száj mértékegysége, de aki úgy érzi, hogy az övé átlagon aluli, az ne is  próbálkozzon ezzel a szendviccsel. Vertikálisan ijesztő.
Van a buciban két darab hús, ami konkrétan negyed kiló marha. Akad még négy féle sajt is, trappista,
cheddar, füstölt és parmezán, meg bacon, paradicsom, bbq és majonéz.

Jack hamburger

Jack nehéz ember. Nem a szó fizikai értelmében, mert nyolcvan kilós sem nyom. Inkább nehéz természetű. Ő Rock apja.
Az alabamai Montgomery városban született 1961 február 8.-án. Ezen a helyen alakult meg a Konföderáció, napra pontosan a születése előtt száz évvel. Nagy teher ez egy embernek. Egész életére rá tudja nyomni a bélyegét. Van benne valami sorsszerű, ha valaki egy ilyen jeles napon születik. Vannak elvárások vele szemben a család, rokonok és ismerősök részéről.
Jack mindig igyekezett ezeknek az elvárásoknak megfelelni. Nem igazán barátkozott feketékkel meg barnákkal és egész életében nagyon becsületes maradt. A maga déli módján persze. Nem esett nehezére, mert amikor kamaszként elcsent a boltból egy pléh űrautót, bevésődött neki egy életre, hogy ilyet nem szabad csinálni. Soha nem jött rá, hogyan derült ki, de amit kapott érte, azt nem fogja elfelejteni.
Jack most egy építőipari cégnél szerel villanyt. Sokat dolgozik, ezért Rockra nem igazán van ideje. Senki nem szól bele a munkájába. Mindig időben és jó minőségben végez a feladatokkal, bíznak benne. Mindent megad a fiának. Nem volt ez mindig így, de most jól mennek a dolgai. Rockot nem bántotta soha. Úgy van vele, hogy kapott korábban mindkettőjük helyett eleget.
Jack egy hirtelen ember. Van egy fazon a cégnél, aki állandóan kóstolgatja. Hát ma pont nem kellett volna. Az történt, hogy Jack, a frissen üzembe helyezett liftet hívta, mert végre korán befejezte a munkát és időben haza akart érni.
A lift ajtaja kinyílik és tele van. Ott áll vele szemben az a selejt és az arcába vigyorog, majd közli vele, hogy lehet lépcsőzni is. Jack köpni-nyelni nem tud, a liftajtó pedig becsukódik előtte. Kiejti kezéből a szerszámosládát és rohanni kezd lefelé. A lépcsőket kettesével szedi, legyorsulja a liftet és pont megáll az ajtóban, amikor az a földszintre érve kinyílik. Jack a bal karját a válla mögé emeli, kezét ökölbe szorítja, a törzsét elcsavarja és minden korábbi sérelmét egyetlen pontba sűrítve üt….

Rozsos buci, 2x125g marhahús, füstölt sajt, jalapeno, sült hagyma, bacon, whiskey-s habanero barbecue szósz (csípős)

Juicy Lucinda hamburger

Hagyományos buci, 280g cheddar sajttal töltött marhahús, jalapeno, paradicsom, csemege uborka, lilahagyma, ketchup, mustár, majonéz, bbq

The Douglas hamburger

Aki látta az Összeomlás c. filmet 93-ból az könnyen rájön, hogy miért kapta ezt a nevet. Van egy jelenet amikor Michael Duglas egy hasonló összetevőkből álló szendvicset szeretne enni és mivel az csak reggeli menüben kapható elutasítják a kérését. Aztán előkerül a gépfegyver és a színész alakít egy nagyot. Nézzétek meg.
(buci110g,** bacon, 2db tükörtojás, bacon, sajt)

Juicy Lucy hamburger

Egy Amerikában népszerű hamburger a saját elképzelésünk szerint. Ez már olyan kiadós darab, köszönhetően a ~280g-os sajttal töltött húspogácsának. Ejtsd: Dzsusziluszi
(buci150g, sajttal töltött hamburger husi230g, dinsztelt káposzta, sült bacon, paradicsom, l.hagyma, cs.ubi, szószok)

Victory hamburger

Rozsos-magos buci, csirke húspogácsa, sajtkrém, grillezett gomba, sajt, bacon

British hamburger

A Street Kitchen blognak lehetünk és vagyunk hálásak érte. Isten óvja a királynőt…. (buci110g**, husi (125g), bacon, cheddar sajt, hagymalekvár)
** Teljes kiörlés rozsos buci tésztájában  mindenféle magokkal. Nagyon finom, de kérheted hagyományos buciban is.

Tom jr. hamburger

(buci100g, husi100g, dinszt. káp., cs.ubi, paradicsom, hagyma, mustár, majonéz, ketchup, BBQ)
Semmi különleges, csak a minimumot jelentő 100% marhahús és egy csomó nagyon jó minőségű alapanyag

Csirkés Izé hamburger

Hagyományos buci, 125g húspogácsa csirkemellből, túró és vöröshagyma felhasználásával, Baan szósz majonézből, fokhagymával, fűszerekkel

SZINpatikus Takarmány hamburger

Hagyományos buci, 125g marhahús, sajt, SZINpatikus szósz ami ketchup, mustár, majonéz, hagyma, csemegeuborka és fűszerek felhasználásával készül.

Wild hamburger

125g vaddisznóból készült húspogácsa, juhtúró, bacon, füstölt sajt és ropogósra sült hagyma.

Nagyon markáns ízű burger. Benne van minden érzésed, amit a civilizált társadalom nem enged megélni, néha mégis utat tör magának. A vaddisznó nem üvölt, nem vonyít, csak hörögve neked ront és felöklel. Nem haragból, egyszerűen ezt diktálják az ösztönei.
Becsukod a szemed, beleharapsz és megelevenedik benned a szenvedély, a vadság és minden amit ez a csodálatos állat képvisel.

Szuper Hibrid hamburger

Rozsos buci , 2*125g marhahús, trappista, cheddar, füst sajt, hagymalekvár, bacon, barbecue szósz, jalapeno

Oldman hamburger

Hagyományos buci, 125g marhahús, saját készítésű mézes mustár, kovászos ubi, füstölt sajt, sült bacon és lilahagyma

Lucinda jr. hamburger

A Tom jr. és a Juicy Lucinda közös halmaza. Lucinda gyermeke, valami sukár kubai salsa táncostól.
Hagyományos buci, jalapeno, 125g marhahús, cheddar sajt, paradicsom, csemegeuborka, lilahagyma, ketchup, mustár, majonéz, barbecue

Hamburger

buci 100g, husi 100g, cs.ubi, hagyma, mustár, majonéz, ketchup

Flash hamburger

Rozsos buci, pulled pork, sörös sajtszósz cheddar sajtból, hagymalekvár, barbecue szósz

Mayan

Van ugye egy tortilla lapunk búzából, amit először megkenünk sajtkrémmel, beterítünk saláta levéllel, majd jól megpakolunk a saját főzésű barbecue szószunkkal összeforgatott tépett sertés lapockával, sajttal, jalapenoval és salsa salátával.

El Pollo Loco

Tortilla, csirke húspogácsa, sajtkrém, saláta, jalapeno, sajt, lilahagyma, paradicsom

Pulled pork box

Tépett sertés lapocka, sültkrumpli, jalapeno és a saját készítésű, füstölt barbecue szószunk.

Cheese box

A steak burgonyán négy darab golyót találsz, van mellette két mártogatós, paradicsom és jalapeno. Az egyik tunkolós a baan\’s szósz, a másik pedig egy mézes-mustáros verzió.

Vegetáriánus/Vegán ételek

Csajborsó hamburger

Rozsos buci, csicseriborsó, grillezett gomba, paradicsom, padlizsán, öntet

Köretek

Coleslaw

Majonéz

Ketchup

Barbecue szósz

Baan szósz

Desszertek

Sajttorta karamell öntettel

Brownie vanília öntettel

Teljes étlap megtekintése

0Vélemények

captcha-input
Hely hangulata
Ár/érték arány
Személyzet
Ételek
Küldés …
Az értékelésed sikeresen elküldve
Töltsd ki az összes mezőt
Sikertelen CAPTCHA-ellenőrzés

Ezt a helyet te üzemelteted?

Kérd az oldal kezelését, hogy naprakész legyen a nyitvatartási idő, a többi adattal együtt vagy, hogy ki tudd cserélni a képeket és az étlapot/napi menüt is módosíthasd!

Hely kezelése